Productie bedrijven


Bedrijven moeten in de toekomst strategische doelen behalen die gewoonlijk 'meer' zijn dan eerdere strategische doelen. Door de huidige economie en toenemende concurrentie moet er 'meer' met 'minder' worden gepresteerd. Maar harder gaan werken tegen een lagere beloning is geen oplossing om een resultaat duurzaam te verbeteren.
Globalisering biedt kansen, maar niet iedereen heeft de expertise om deze kansen in eerste instantie te herkennen of te kunnen grijpen.

De oplossing ligt in het stoppen met activiteiten die geen waarde toevoegen en de keten van activiteiten die wel waarde toevoegen in cadans te brengen.
En voor een blijvend resultaat is het nodig medewerkers te scholen in bijbehorend gedrag om zelf voortdurend verbeterkansen te creëren.

Resultaat verbeteren is het beter in cadans brengen van processen en gedrag

Human Factor Consultancy kan u hierbij helpen! Op verzoek doen wij kosteloos een quickscan van uw bedrijf of organisatie om te bepalen waar de verbeterkansen liggen.
Expertise en aanbod van diensten
  • Strategie bepalen
  • Proces: LSS - 5S - Deming Circle - Opleiding, Gedrag en Cultuur
  • Compliance: Veiligheid - GMP - Milieu - ISO - CE - SOX - Regelgeving - Opleiding, Gedrag en Cultuur
  • Supply: S7 - PtP - Assets - Voorraad - Rapportage - IT - Plannen - OtC - Opleiding, Gedrag en Cultuur
  • Sales en Marketing: LSS - 5S - SOX - Regelgeving - Opleiding, Gedrag en Cultuur
  • Profit: Cyclisch continue verbeteren - Foutloze processen - Opleiding, Gedrag en Cultuur


Heeft u vragen of wilt u meer weten over het aanbod van Human Factor Consultancy, neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek.